Den Breejen Schilders levert totaaloplossingen voor uw schilderwerk. Na gedegen voorbehandeling schilderen wij uw gebouwen en objecten in elke gewenste kwaliteit.

Den Breejen Schilders Diensten

Diensten van Den Breejen Schilders

Schilderen

De belangrijkste dienst die Den Breejen Schilders levert, is kwalitatief schilderwerk. Wij schilderen uw woningen, gebouwen en andere objecten vakkundig ongeacht uw wensen. Dit doen wij voor zowel nieuwbouw als voor bestaande objecten in reparatie en/of onderhoud. Onze gedreven vakmensen beheersen alle technieken om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Voorbehandelen

Goed schilderwerk kenmerkt zich voornamelijk door een juiste voorbehandeling. Onze vakmensen beheersen alle technieken tot in de finesses voor een indrukwekkend eindresultaat.

Wanddecoratie

Den Breejen Schilders werkt met specialisten op het gebied van wandecoratie. Wij decoreren uw wanden met elk gewenst materiaal en in elk gewenst motief en kleur.

Glaszetten

Wij bieden glasservice aan, waarbij we werken met vaste en betrouwbare partners. Dit doen we voor zowel nieuw glaswerk als voor traditioneel glaswerk in bijvoorbeeld monumentale panden.

Advies

Om tot een mooi eindresultaat te komen is het maken van de juiste keuzes van essentieel belang. Den Breejen Schilders werkt met adviseurs die u helpen bij het maken keuzes voor kleur, materiaal en totaaloplossingen.

Specialistisch werk

Wij hebben schilders in dienst die unieke vaardigheden hebben om bijvoorbeeld marmerstructuur of kunstmatige scheuren aan te brengen. Echte kunstenaar die het penseel minstens zo goed hanteren als de kwast en de roller.

Wij doen
het werk
voor u