Den Breejen Schilders is actief in vele markten voor het complete schilderwerk van zowel nieuwbouw als bestaande bouw en voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Onze markten

Wij nemen met vol vertrouwen alle projecten en werk aan die om de hoogste kwaliteit schilderwerk vragen.

Woningen

Den Breejen Schilders schildert zowel woningen voor particulieren als voor bijvoorbeeld projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Dit doen wij voor nieuw gebouwde woningen, maar ook voor huizen in reparatie en onderhoud.

Monumentale Panden

Monumentale panden vragen om speciale aandacht en technieken. Den Breejen Schilders heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in een kwalitatief hoogwaardige afwerking van monumentale panden.

Kantoren

Veel ondernemingen schakelen de hulp in van Den Breejen Schilders om hun duurzame vastgoed de juiste bescherming te geven tegen alle weersinvloeden. Wij adviseren tevens op het gebied van kleurstelling en materialen.

Onderwijsinstellingen

Den Breejen Schilders is vaak actief bij het schilderwerk van scholen en aanverwante instellingen. Ook hier schilderen wij zowel nieuwbouw projecten als ook objecten in onderhoud en renovatie.

Zorginstellingen

Door de jaren heen heeft Den Breejen Schilders nauwe banden opgebouwd met gerenommeerde zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en woongemeenschappen voor minder validen. Onze schilders doen hun werk op prettige en respectvolle wijze in omgevingen waar patiënten aanwezig zijn.

Speciale Projecten

Ook in niet bovengenoemde markten zijn wij actief als het gaat om kwaliteitsschilderwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te bepalen wat wij voor u kunnen betekenen.

Unieke Projecten

Omdat Den Breejen alle kennis, vakmanschap en apparatuur in huis heeft voor complete conservering van metalen objecten, stralen en schilderen wij tevens unieke objecten. Of het nu gaat om legervoertuigen of om bijvoorbeeld stalen masten.

Den Breejen Schilders is in alle markten thuis